Au coeur du maelström : une exposition d'adieu pour K.J. Geirlandt = In de maalstroom : een afscheidstentoonstelling voor K.J. Geirlandt. - Busine, Laurent; Corà, Bruno; Curiger, Bice; Davvetas, Démosthènes; Geirlandt, Karel J.; Gerdes, Ludger; Groot, Paul; Hoet, Jan; Lawson, Thomas; Pohlen, Annelie; Schöttle, Rüdiger; Van Mulders, Wim; et al. (Brussel : Bozar - Paleis voor Schone Kunsten Brussel Vereniging voor Tentoonstellingen van het Paleis voor Schone Kunsten Brussel, 1986)
Akerman, Chantal ; Rossi Andrea, Andrea ; Atlas, Charles ; Baikas, Nicos ; Beckman, Ericka ; Branca, Glenn ; Charlier, Jacques ; Coleman, James ; Cypis, Dorit ; Dujourie, Lili ; Fagin, Steve ; Frère, Michel ; Gerdes, Ludger ; Horndash, Ulrich ; Innerst, Mark ; Kandilaptis, Babis ; Kemps, Niek ; Kiecol, Hubert ; Lindemans, Gorik ; Lum, Ken ; Milroy, Lisa ; Mullican, Matt ; Octave, Jean-François ; Oursler, Tony ; Rombouts, Guy ; Scholte, Rob ; Swennen, Walter ; Theys, Frank ; Theys, Koen ; Vandenhove, Charles ; van Oost, Jan ; Vercruysse, Jan ; Winters, Robin
biog., ind. tent., gr. tent., filmog., bibliog. p. 38 [7 p.]
Duits
Engels
Frans
Frans & Nederlands
Italiaans