René Magritte en de hedendaagse kunst : een doorstroming van ideëen en gegevens, of een raadsel nooit opgelost. - PMMK (Provinciaal Museum voor Moderne Kunst) Oostende; Aponovich, James; Artschwager, Richard; Aziz + Cucher; Baselitz, Georg; Baudson, Michel; Bervoets, Fred; Bidlo, Mike; Bussche, Willy Van Den; Cardenas, Juan; Chapman, Michael; Charlier, Jacques; et al. (Oostende : PMMK (Provinciaal Museum voor Moderne Kunst), 1998)
Aponovich, James ; Artschwager, Richard ; Aziz + Cucher ; Baselitz, Georg ; Bervoets, Fred ; Bidlo, Mike ; Bourgeois, Louise ; Bustamante, Jean-Marc ; Cardenas, Juan ; Chapman, Michael ; Charlier, Jacques ; Chia, Sandro ; Convert, Pascal ; Copers, Leo ; Cragg, Tony (Anthony) ; Delvoye, Wim ; Dimitrijevic, Braco ; Dokoupil, Jiri Georg ; Duchateau, Hugo ; van Elk, Ger ; Fabre, Jan ; Fabro, Luciano ; De Gobert, Philippe ; Finlay, Ian Hamilton ; Hocks, Teun ; Huber, Thomas ; Hughes, Patrick ; Huyghe, Philip ; Joe, Paa ; Jolly, Nicholas John ; Kirby, John ; Komar & Melamid ; Koons, Jeff ; Kostabi, Mark ; M'Roivili, Ali Napalo ; Maet, Marc ; Magritte, René ; McCollum, Allan ; McDermott & McGough ; Mik, Aernout ; Morimura, Yasumasa ; Muñoz, Juan ; Oursler, Tony ; Pitte, eric vande ; Piula, Trigo ; Roosen, Maria ; Samba, Cheri ; Scholte, Rob ; Sherman, Cindy ; Van Soom, Luc ; Steinbach, Haim ; Straussowa, Joulia ; Sweetlove, William ; Swennen, Walter ; Tokoudagba, Cyprien ; Tordoir, Narcisse ; Vandevelde, Ludwig ; Vermeulen, Alex ; Visch, Henk ; Webb, Boyd ; Woodrow, Bill ; Youhan, Yu ; Zhang, Xiaogang
geboortedatum per kunstenaar
Nederlands & Engels
René Magritte en de hedendaagse kunst / René Magritte and the contemporary art, PMMK (Provinciaal Museum voor Moderne Kunst) Oostende, 4 april - 28 juni 1998. In het kader van de viering van het 100-jarig jubileum van de geboorte van René Magritte
boek
Keywords: Magritte, René