Het Decor, de Werkelijkheid en de andere Werkelijkheid. - Deboosere, Christine; Huylebroeck, Paul; Jooris, Roland (Brussel : Vereniging ter Bevordering van Visuele Kunsten vzw, 1991)
Boltanski, Christian ; Broodthaers, Marcel ; Byars, James Lee ; Copers, Leo ; Dimitrijevic, Braco ; Fainaru, Belu-Simion ; Kounellis, Jannis ; Nougé, Paul ; Rabinowitch, Royden ; Vostell, Wolf ; Garcet, Robert ; Paepen, Carolus ; Dhammarangsi
keerdruk
Nederlands & Frans
Het Decor, de Werkelijkheid en de andere Werkelijkheid, Kasteel van Beervelde, Beervelde, 20.10 - 25.11.1991
boek
Keywords: Beervelde