De soep en de wolken : Beeldenbiënnale 1999. - Algan, Arif; Bossmann, Ernie; Koek, Gerard; Kraneman, Jaap; Mahabier, Anand; Najand, Soheila; Otto, Peter; Overtoom, Marry; Pollet, Inge; Rachmat, Ania; Roosen, Maria; Schimmel, Roland; et al. (Apeldoorn, : GBK (Gemeenschap Beeldende Kunstenaars), 1999)
Bossmann, Ernie ; Najand, Soheila ; Wijninga, Hans ; Algan, Arif ; van Evert, Pieter ; van den Oever, Martin ; Sommers, Wilma ; Overtoom, Marry ; Zwikker, Sabine ; Rachmat, Ania ; Oerlemans, Hester ; van der Veer, Jan ; Otto, Peter ; Schimmel, Roland ; Koek, Gerard ; Kraneman, Jaap ; Mahabier, Anand ; Pollet, Inge ; Symons, Jerome ; Roosen, Maria ; van der Meer, Eelco ; Sterk, Rogier
Nederlands
De soep en de wolken : Beeldenbiënnale 1999, Park Berg en Bos, Apeldoorn, 27 juni t/m 29 augustus 1999. De tentoonstelling De Soep en de wolken is de eerste van de tweejaarlijkse beeldenbiënnale die de Gemeenschap Beeldende Kunstenaar (GBK) in Park Berg en Bos organiseert.
boek