10 x In Situ³ - Theys, Hans; Kampus van het U.I.A., Antwerpen (Antwerpen : Universiteit Antwerpen, 2003)
Peeters, Judith ; Sluijs, Naomi ; Ronse, Lenie ; Beyens, Stijn ; Dols, Koenraad ; Leemans, Ive ; Elsen, Steven ; Hasj, Hanna ; Verbeek, Bianca ; Nuyts, Sofie ; Van Essche, Max ; Janssens, Philip ; Grün, Charlotte
Nederlands
Publicatie naar aanleiding van de tentoonstelling "10 x In Situ³" op de Kampus van het U.I.A. in Antwerpen, 05.06.2003 - 31.10.2003
boek