Embodiment : exposities en performances. - Stubbe, Els (Amsterdam : de Brakke Grond Vlaams Cultuurhuis, 2000)
Bach, Bettina ; Brey, Ricardo ; De Bruyckere, Berlinde ; Cotteleer, Anton ; Dietvorst, Els ; Garcia, Dora ; Van Ishoven, Toon ; Maquette XXX ; Oosterlynck, Sabine ; Pilon, Alet ; Spie, Merlin ; Van Stappen, Lieve ; Tahon, Johan ; Vandenbreeden, Lize ; Vandevenne, Kris ; Eggermont, Cathérine ; Villevoye, Roy ; Vanden Eynde, Charlotte ; Malstaf, Lawrence ; Raeves, Eric ; de Pals, Anne van ; Evenepoel, Anita ; Van Hoof, Philippe ; Weijers & Borms ; Tilley, Kaat ; Colpaert, Ludovic ; Geerlinks, Margi ; Campbell, Michelle ; Weber, Jens ; Tiltmann, Thomas ; Tiltmann, Michael ; Boon, Elke ; Dietvorst, Jan ; Segers, Anja ; Vanderstukken, Koen ; Stockmans, Piet ; Appenzeller, Hans ; Aarntzen, Jan ; Linaris-Coridou, Christina ; Bijlsma, Ankie ; Demmer, Lijsbeth ; Vroon, Edith ; Vreven, Bram ; de Vyver, Ron van ; Niermeyer, Theo ; Vijver, Minne
Embodiment, de Brakke Grond Vlaams Cultuurhuis, Amsterdam, 15.06 - 19.08. 2001 + verschillende galeries & de Bijenkorf
Nederlands & Engels
kunstcatalogus