New Media Logbook, kunst.nrw.nl. : Cologne, Düsseldorf, Duisburg, Wezel, Arnhem, Rotterdam, Amsterdam. - Atzori, Paolo; Brickwood, Cathy; Derksen, Paul; Fleischmann, Monika; Kluitenberg, Eric; Moore, Anthony; Reck, Hans Ulrich; Sikiaridi, Elizabeth; Vogelaar, Frans; Zielinski, Siegfried; Kunsthochschule für Medien, Köln (Amsterdam : De Balie, 1999)
Nieuwe media projecten in het kader van het Festival Kunst NRW.nl. een cultureel samenwerkingsproject van Nordrhein-Westfalen en Nederland.
New Media Logbook, kunst.nrw.nl., Cologne, Düsseldorf, Duisburg, Wezel, Arnhem, Rotterdam, Amsterdam, De Balie, Amsterdam, october 1 - november 18, 1999
Nederlands & Duits & Engels
boek
Keywords: Dahl, Melita; Barba, Rosa; de Boer, Rachel; Hara, Rintaro; Mutter, Heike; Simons, Peter; Smarius, Stefan; Sperling, Dani; de Jong, Christiane