Eerste van Swindenstraat Amsterdam Oost. - Vermeulen, Eveline (Amsterdam : AFK (Het Amsterdams Fonds voor de Kunst), 1997)
79 woningen en 2.590m² winkeloppervlak, Architectuur : Tangram Architekten, Beeldende kunst 5 entrees : John Blake. Opening : donderdag 29 mei 1997.
Nederlands
boek
Keywords: Blake, John; Tangram Architekten; Amsterdam