Prix de Rome 96 : fotografie, film & video. - Breddels, Lilet; Schrofer, Janwillem; Arti et Amicitiae, Amsterdam; Rijksakademie van beeldende kunsten, Amsterdam (Rotterdam : Uitgeverij 010, 1996)
van Straaten, Eric ; Yuk, Lin Tang ; Bousema, Anne ; van Zutphen, Mels ; Daems, Anne ; van Es, Marleen ; Bick, Nico ; Heijmans, Madeleine ; Wolzak, Thijs ; Coehorst, Caroline ; Kooiker, Paul ; van Balen, Céline ; Dolron, Désirée ; de Ven, Lidwien van ; Wijninga, Hans ; Hermes, Astrid ; van der Salm, Frank ; van Aert, Ingrid ; van Eekelen, Adrienne ; Provily, Pepijn ; Bartels, Huig ; Eisinga, Jeroen ; de Rooij, Willem ; de Rijke, Jeroen ; Tan, Fiona ; Mirage, Merel ; van der Lippe, Marieke ; Stidworthy, Imogen
biog., tent. bibliog. per kunstenaar
Prix de Rome 96 : fotografie, Arti et Amicitiae, Amsterdam, 15 t/m 24 november 1996, Gerrit van der Hout (organisatie) film & video van 29 januari t/m 9 februari 1997, 26th International Film Festival, Rotterdam.
Nederlands & Engels
boek