El Jamama : kunst en woningbouw. - El Jamama, Amsterdam (Amsterdam : Amsterdamse Woningbouwvereniging Ons Huis, 1996)
27 September 1996 is de dag dat het nieuwbouwproject El Jamama zich feestelijk presenteert naar de buurt. Bijzonder is hier het samengaan van kunst en architectuur. Het resultaat speelt goed in op het karakter van de Cremerbuurt.
Nederlands
boek
Keywords: Geusebroek, Peter; Schuurman, Hugo; Eek, Piet Hein; Ruygrok, Norbert