Hugo Claus, Jan Vanriet : zeezucht. - Claus, Hugo, 1929-2008 (Antwerpen : Behoud de Begeerte, 2003)
Behoud de begeerte wil met literaal het goudpoeder van de literatuur over de Belgische kust uitstrooien, en poëzie en proza blijvend in het straatbeeld van de badsteden aanbrengen. Een van de vele en meest prestigieuze projecten binnen Literaal is Zeezucht, het resultaat van een unieke samenwerking tussen twee vooraanstaande Belgische kunstenaars, Hugo Claus en Jan Vanriet.
Nederlands
boek
Keywords: Claus, Hugo; Vanriet, Jan