Mariëlle van Meel : On the skin. (Amsterdam : Galerie City Thoughts Amsterdam, 2001)
Bij haar afstuderen aan Academie St. Joost Breda ontving Mariëlle van Meel de Gouden Kei 2000, een stimuleringsprijs voor het beste beeldende werk van een vrouw aan het begin van haar carrière. De prijs is ingesteld door Ellie Vossen en bestaat uit een geldbedrag en een verblijf in het voormalig atelier van Ellie Vossen in Le Tech in de Franse Pyreneën.
Engels
Nederlands
boek
Keywords: van Meel, Mariëlle