MUHKA te gast : De keuze van Florent Bex. - Bex, Florent; Fabre, Jan; François, Michel; Stegeman, Elly; Tuymans, Luc (Breda : De Beyerd, 2001)
Abramovic, Marina & Ulay ; Boltanski, Christian ; Broucke, Koen ; Casaer, Paul ; Claerbout, David ; Cole, Willem ; Cragg, Tony (Anthony) ; De Beul, Bert ; De Bruyckere, Berlinde ; De Bruyn, Goele ; de Cordier, Thierry ; de Vos, Eddy ; De Vylder, Paul ; Dumas, Marlene ; Durham, Jimmie ; Fabre, Jan ; Fischer, Roland ; François, Michel ; Hocks, Teun ; Huisman, Michel ; Huyghe, Philip ; Kabakov, Ilya ; Körmeling, John ; Leccia, Ange ; Meyers, Koen ; Boelens, Peter ; Mistiaen, Carlo ; Muñoz, Juan ; Noland, Cady ; Pacquée, Ria ; Pistoletto, Michelangelo ; Raynaud, Patrick ; Rogiers, Peter ; Ruff, Thomas ; Sack, Stephen ; Schepers, Marc ; Sherman, Cindy ; Strik, Elly ; Tuymans, Luc ; Tzaig, Uri ; Vari, Minnette ; Van Bossche, Guy ; Vanderleenen, Marc ; Vandevelde, Ludwig ; de Ven, Lidwien van ; van Oost, Jan ; Vertessen, Liliane ; Visch, Henk ; Voordeckers, Jürgen ; Woodrow, Bill
Nederlands
MUHKA te gast : De keuze van Florent Bex, De Beyerd Breda, 17.11.2001-13.01.2002 / Aktiviteiten in het kader van MUHKA te gast : Debat over kunstkritiek (2001-11-18) en De Beyerdlezing door Kristien Hemmerechts (2001-11-25).
boek