Ricardo Brey - Marie-Jo Lafontaine - Zhou Shanglie - Mulugeta Tafesse : naar aanleiding van het "geloof, hoop en liefde"-project opgezet door Wereldwijd. - Van Bellingen, Stef (Turnhout : De Warande, 1999)
Naar aanleiding van het Geloof, Hoop en Liefde-project opgezet door Wereldwijd naar aanleiding van de milenniumwende en om gestalte te geven aan de overtuiging dat globale kunst wegen opent naar respectvolle ontmoetingen tussen mensen.
biog., ind. tent., gr. tent. p. 30-31
Nederlands
Ricardo Brey, Marie-Jo Lafontaine, Zhou Shanglie en Mulugeta Tafesse, De Warande, Turnhout, oktober 1999
kunstcatalogus
Keywords: Brey, Ricardo; Lafontaine, Marie-Jo; Shanglie, Zhou; Tafesse, Mulugeta