Klaas Gubbels. - De Zonnehof Centrum voor Moderne Kunst, Amersfoort (Amersfoort : De Zonnehof centrum voor moderne kunst, 2001)
Een soort overzicht van het werk van Klaas Gubbels in De Zonnehof. Al 40 jaar schildert hij niets anders dan koffiepotten, op- en afgeruimde tafels met kopjes, borsten, pijp en schaakstukken.
bibliog., coll. p. 83
biog. p. 79-80
tent. 1970-2001, een keuze p. 81-82
Nederlands
Klaas Gubbels, De Zonnehof centrum voor moderne kunst, Amersfoort, 26.01 - 11.03.2001
boek
Keywords: Gubbels, Klaas