Sieraden : de keuze van Apeldoorn. - Menkman, Lotte (Nijmegen : Galerie Marzee, 2000)
Op deze tentoonstelling zijn foto's te zien van 25 Apeldoornse vrouwen met het sieraad van hun keuze. De sieraden liggen als object in vitrines. De portretfoto's en de sieraden geven samen een bijzonder beeld van het eigentijdse sieraadontwerpen.
Babetto, Giampaolo ; Bain, Lindsey ; Boekhoudt, Onno ; Braga, Célio ; Bräuer, Antje ; Chen, Tzu-Ju ; Deutz, Ute ; Eltzenhöfer, Ute ; Fink, Kathleen ; Hartkopf, Sebastian ; Hiramatsu, Yasuki ; Hofstäss, Gaby ; Kim, Jung-Ji ; Klockmann, Beate ; Krus, Katharina ; Lamb, Andrew ; Linssen, Nel ; Matthias, Christine ; Pavan, Francesco ; Peters, Ruudt ; Sajet, Philip ; Sarneel, Lucy ; Schöpke, Anja ; Sonobe, Etsuko ; Steinbeck, Monika ; Thakker, Salima ; Vilhena, Manuel ; Wagner, Andrea ; Walz, Anette ; Wippermann, Andrea
Nederlands & Engels
Sieraden : de keuze van Apeldoorn / Jewellery : Apeldoorn's Choice, Van Reekum Museum, Apeldoorn, 13.10.2001 - 15.01.2002
boek
Keywords: Apeldoorn