Felix Hess : Witteveen+Bos-prijs voor Kunst+Techniek 2003. - Bierens, Cornel; Bronwasser, Sacha; Hess, Felix; Kockelkoren, Petran; Kuitenbrouwer, Klaas; Witteveen+Bos (Deventer : Witteveen+Bos Deventer, 2003)
Op donderdag 13 november 2003 ontving beeldend kunstenaar Felix Hess uit Haren de Witteveen+Boss-prijs voor kunst + Techniek. De prijs bestaat uit een bedrag van 15.000 euro en een publicatie over zijn werk. Hess ontvangt de prijs voor zijn hele oeuvre, dat onder meer bestaat uit installatie, waarin hij werkt met licht, luchtdruk en geluid. De prijs werd hem toegekend door een jury bestaande uit Petran Kockelkoren (hoogleraar TU Twente) en de freelance kunstjournalisten Cornel Bierens (o.a. NRC-Handelblad) en Sacha Bronwasser (o.a. De Volkskrant). De prijsuitreiking vindt plaats in de Grote of Lebuinuskerk te Deventer.
Nederlands
boek
Keywords: Hess, Felix