Lucebert : oh oor o hoor : opnamen uit de jaren vijftig en zestig. (Amsterdam : De Bezige Bij, 1997)
De uitgave Oh Oor O Hoor, een titel ontleend aan het gedicht Herfst der muziek, cd 2 nr. 24, is een initiatief van de Lucebert Stichting die een belangrijk deel van Luceberts beeldende nalatenschap beheert en die zich inzet voor het bekendmaken van zijn werk. Bij de 2 cd's is een tekstboekje gevoegd waarin alle voorgelezen gedichten zijn opgenomen.
CD nr. 1 Oh Oor O Hoor : opnamen uit 1951 en 1952
Nederlands
boek
Keywords: Lucebert; jaren 50; jaren 60