Identiteit in de etalage : tentoonstelling bij Hok ! - Huijts, Stijn; Museum Het Domein, Sittard (Mechelen, : MMT (Mechels Miniatuur Theater), 2000)
Deze brochure werd uitgegeven ter gelegenheid van de tentoonstelling Identiteit in de etalage bij het theaterstuk Hok ! van het Mechels Miniatuur Theater. Het theaterstuk Hok ! werd geschreven en wordt geregiseerd door Stany Crets. Het MMT speelt een gangsterstory. Maar niets is wat het lijkt. De auteur stelt de vraag naar het wat en waarom van het schrijverschap, van kunst überhaupt. Hok ! wordt gespeeld op locatie in Mechelen, Genk, Antwerpen en Brugge. Alle afgebeelde werken zijn afkomstig uit de collectie van het Museum Het Domein Sittard (NL).
Nederlands
Identiteit in de etalage : tentoonstelling bij Hok !, MMT (Mechels Miniatuur Theater) Mechelen, 2000
boek
Keywords: Mik, Aernout; Dijkstra, Rineke; Lipski, Edward; Finke, Romy; Rekula, Heli