Sonsbeek buiten de perken. - Haak, Ton (Amsterdam : Stichting IVIO, 1971)
Andre, Carl ; Artschwager, Richard ; Bakker, Douwe Jan ; Beuys, Joseph ; Bladen, Ronald ; Boezem, Marinus ; Brouwn, Stanley ; Buren, Daniel ; d'Armagnac, Ben ; Darboven, Hanne ; Dekkers, Ad ; Dekkers, Ger ; Dibbets, Jan ; van Elk, Ger ; Engels, Pieter ; Event Structure Research Group ; Grosvenor, Robert ; Heizer, Michael ; Judd, Donald ; Kawara, On ; Koetsier, Hans ; LeWitt, Sol ; Long, Richard ; de Maria, Walter ; Mass Moving ; Matsuzawa, Yutaka ; Merz, Mario ; Morris, Robert ; Oldenburg, Claes ; Paik, Nam June ; Panamarenko ; Patiniot, Joe ; Prini, Emilio ; Rincke, Klaus ; Rückriem, Ulrich ; Ruscha, Ed ; Sandback, Fred ; Sanejouand, Jean-Michel ; Schippers, Wim T. ; Schum, Gerry ; Serra, Richard ; Siegel, Eric ; Smith, Tony ; Smithson, Robert ; Snelson, Kenneth ; Stuyf, Koert ; Tajiri, Shinkichi ; Visser, Carel ; Volten, André ; de Vries, Hans ; Wechgelaar, Lex ; Weiner, Lawrence
Nederlands
Sonsbeek buiten de perken, Sonsbeek 71, Park Sonsbeek, Arnhem, 19 juni tot en met 15 augustus 1971
boek