Dimitri Vangrunderbeek : Een tactvol operateur. - Theys, Hans; MUHKA, Museum van Hedendaagse Kunst Antwerpen (Antwerpen : MUHKA (Museum van Hedendaagse Kunst Antwerpen) Antwerpen, 2002)
In dit boek vindt u prachtige foto's van het werk van Dimitri Vangrunderbeek, die door de auteur en boekenmaker Hans Theys uitgenodigd wordt over zijn werk te vertellen. Soms lijkt het alsof de kunstenaar over onze schouder meeleest en ons zacht iets in het oor fluistert. Wat een wonderlijke ervaring te zien hoe open en helder een verhaal over hedendaagse kunst kan zijn.
biog., ind. tent., gr. tent., bibliog. [3 p.]
Frans
Nederlands
Dimitri Vangrunderbeek : Een tactvol operateur / Un opérateur délicat, MUHKA (Museum van Hedendaagse Kunst Antwerpen) Antwerpen, 3 maart tot en met 12 mei 2002
boek
Keywords: Vangrunderbeek, Dimitri