Jef Van Grieken : De getekende stilte. - Bervoets, Geert; Liebaers, Herman; Nobels, Frank; Van Cauwenberge, Johan; Wouters, Fons (Oostkamp : Stichting Kunstboek, 2000)
Jef Van Grieken, die als geen ander de stilte gestalte weet tegeven, treedt in deze royaal uitgevoerde monografie ook naar voren als de schilder van het licht. Een oeuvre dat zich ontvouwt in grafisch raffinement en een getemperd koloriet.
biog; flaptekst
Nederlands
boek
Keywords: Van Grieken, Jef