Afdeling Beeldende Kunst en Musea : jaarverslag 1996 : activiteitenverslag. - Verlinden, Jan; Ministerie van de Vlaamse Gemeenschap - Afdeling Beeldende Kunst en Musea, Brussel (Brussel : Ministerie van de Vlaamse Gemeenschap, Afdeling Beeldende Kunst en Musea, 1997)
De Brabandere, Mario ; Kokolia, Vladimir ; Dijkstra, Rineke ; 't Jolle, Sven ; Müller, Josef Felix ; Debaere, Hugo ; Dumas, Marlene ; Merrick, Thom ; Meister, Ulrich ; Leonard, Zoe ; Post, Liza May ; Preesman, Avery ; DC, Franky ; van Bergen, Thé ; Gentils, Frans ; De Keyzer, Carl
Nederlands
boek