Going Dutch : een markant visueel decor. - Donia, Jan; Opstelten, Ivo W. (Rotterdam : Stichting Going Dutch, 2001)
Naar een concept van beeldend kunstenaar Liesbeth Van Ginneken in het kader van Rotterdam 2001 Culturele Hoofdstad
Spaans, Jean-Marc ; Wap, Hans ; Calder, Alexander ; Hillenius, Jaap ; Westerik, Co ; Stuurman, Frans ; Veerkamp, Koos ; Assman, Yvonne ; Barendregt, Tanneke ; Palsgraaf, Ellen ; Touw, Kees ; de Ven, Daniël J.H. van ; Berg, Peter ; Kranendonk, Jaco ; Cormont, Henri ; de Oude, Pieter Bruegel ; Zijlmans, Clemens ; Warhol, Andy ; van Hees, Carel ; Sluijters, Jan ; Henriquez, Frensel ; van Ginneken, Liesbeth
Nederlands & Engels
Going Dutch Project, Stichting Going Dutch, Rotterdam, 01.02 - 31.12. 2001, in het kader van Rotterdam 2001 Culturele Hoofdstad
boek