Fragmenten : van persoonlijke herinneringen naar reflectie over hedendaagse beeldende kunst. - Bervoets, Fred; Bijtebier, Jean-Marie; Bracke, Eric; Cox, Jan; De Keyzer, Carl; Dillemans, Sam; Illegems, Paul; Jacobs, Maurice; Juarroz, Roberto; Lauwaert, Dirk, 1944-2013; Luyckx, Filip; Neutjens, Clem; et al. (Leuven : De Kunstbank, 1999)
Aguirre y Otegui, Philip ; Bervoets, Fred ; van Biesen, Stefaan ; Bijtebier, Jean-Marie ; Blatt, Peter ; De Bruyckere, Berlinde ; Copers, Leo ; Cox, Jan ; Dillemans, Sam ; Donckers, Niels ; Goiris, Geert ; de Keyser, Thomas ; Tuymans, Luc ; Vergara Santiago, Angel
Nederlands
Fragmenten : van persoonlijke herinneringen naar reflectie over hedendaagse beeldende kunst, De Kunstbank - Centrum voor Hedendaagse Beeldende Kunst Leuven, 1999
kunstcatalogus