Forum van de grafiek - Forumprijs voor grafiek 1969. - Geirlandt, Karel J.; de Walle, A.L.J. Van (Gent : Vrienden van het SMAK Gent, 1969)
Van den Abbeel, Jan ; Ampe, Dominique ; Baeyens, Martin ; Balder ; Beatriz, Maria ; Belgeonne, Gabriel ; Bellmer, Hans ; Bertrand, Gaston ; van den Bogaert, Ilse ; Van den Branden, Guy ; Brites, Joao ; Broodthaers, Marcel ; Calder, Alexander ; Carcan, René ; Claus, Luc ; Cortier, Amédée ; D'Haese, Roel ; Daniels, Albert ; Davis, Gene ; Delahaut, Jo ; Delvaux, Paul ; Dine, Jim ; van den Dries, Maurice ; Duchateau, Hugo ; Elias, Etienne ; Hamilton, Richard ; Heyboer, Anton ; Hockney, David ; Hoenraet, Luc ; Van Hoeydonck, Paul ; Ivens, Renaat ; Jans, Jos ; Jones, Allen ; Keil, Helène ; De Kramer, Erik ; Lam, Wifredo ; Landuyt, Octave ; Loedts, Juul ; Maeyer, Marcel ; Marchoul, Gustave ; Matta (Roberto Antonio Sebastian Matta Echaurren) ; Meulen, Ever ; Mineur, Michel ; De Moor, Rita ; De Neck, Marie-Jeanne ; Ooms, Christiaan ; Pasternak, Maurice ; Peire, Luc ; Raveel, Roger ; Roelant, André ; Rubens, Albert ; Schelfhout, Walter ; Smith, Richard ; Sprankenis, Dré ; Ubac, Raoul ; Vanallemeersch, Geert ; Vasarely, Victor ; Vermeiren, Michel ; Verplancke, Pol ; Verstockt, Mark ; De Vijlder, Paul ; De Vogelaere, Fons (Alfons) ; De Vree, Paul ; Withofs, Jan ; De Witte, Kristien ; Wittevrongel, Roger
geboortedatum + adres per kunstenaar
Nederlands
Forum van de grafiek - Forumprijs voor grafiek 1969, Kunsthal Sint-Pietersabdij, Gent, Vrienden van het SMAK, Gent, 16 oktober - 23 november 1969
boek