De genoegzaamheid en teleurstelling voorbij : Onderzoek naar de waarde van cultuur voor 's-Hertogenbosch : Eindrapport Onderzoek Cultuurvisie 's-Hertogenbosch. - Klamer, Arjo; Zuidhof, Peter-Wim (Rotterdam : Erasmus Centrum voor Kunst- en Cultuurwetenschappen Rotterdam, 2000)
Het Erasmus Centrum voor Kunst- en Cultuurwetenschappen is de onderzoeksorganisatie van de vakgroep Kunst-en cultuurwetenschappen van de Faculteit der Historiche en Kunstwetenschappen van de Erasmus Universiteit Rotterdam
Nederlands
boek
Keywords: 's-Hertogenbosch