Hans Lemmen : Lithomania. - Limburgs Museum Venlo (Waltwilder : in eigen beheer, 2002)
Beeldend kunstenaar Hans Lemmen liet uit industrieel kristal prehistorische pronkbijlen vervaardigen. Ze worden samen met tekeningen over hetzelfde onderwerp geëxposeerd als objecten van kunst en mysterie. In een kunstatelier kunnen bezoekers geïnspireerd door Lithomania zelf aan de slag.
uitgegeven in eigen beheer
Engels
Nederlands
Hans Lemmen : Lithomania, Limburgs Museum Venlo, 2003-10-25. 2004-02-22
boek
Keywords: Lemmen, Hans