Provinciale prijs vormgeving 1998. - Meiren, Jean-Pierre Van Der; Valcke, Johan; Caermersklooster Gent (Gent : Provinciebestuur Oost-Vlaanderen, 1999)
Van Severen, Fabiaan ; Devriendt, Jos ; Dobbelaere, Danny ; Heyvaert, Luc ; Meeus, Bruno ; Bekaert, Johnny ; Van Overbeke, Koert ; Baccarne, Bart ; de Schryver, Marie-Bénédicte ; Bussaer, Michaël ; Nys, Sophie ; De Wulf, Tom ; Lemahieu, Luc
biog. Fabiaan Van Severen p. 14-15
Nederlands
Provinciale prijs vormgeving 1998, Caermersklooster Provinciaal Centrum voor Kunst en Cultuur Gent, 13 februari tot en met 14 maart 1999
boek