Grasduinen : over verleiding en het verlies van onschuld : actuele kunst op 6 locaties in Bredene in het kader van S.M.A.K.-aan-Zee. - Bierinckx, Cis; Doroshenko, Peter; Hoet, Jan; Vandenberghe, Steve; Vanhooren, Willy (Bredene Gent : Gemeente Bredene SMAK (Stedelijk Museum voor Actuele Kunst) Gent, 2004)
Acconci, Vito ; Schmeddes, Koosje ; Hodel, Ursula ; Young, Ed ; Hirakawa, Noritoshi ; Lehtonen, Henrietta ; Zwaal-Kallos, Alexandra ; Delvoye, Wim ; Geelen, Guido ; Parreno, Philippe ; Weiner, Lawrence ; Post, Liza May ; Birnbaum, Dara ; Theys, Frank ; Müller, Josef Felix ; Dumas, Marlene ; Blum, Steven ; Panamarenko ; Gober, Robert ; Babic, Milijana
publ. SMAK : zie kast leeszaal
Nederlands
Exhibition. Grasduinen 01 : actuele kunst op 6 locaties in Bredene in het kader van S.M.A.K.-aan-Zee. Bredene. Gemeente Bredene. SMAK (Stedelijk Museum voor Actuele Kunst) Gent. 2004-04-03. 2004-06-13. 6 locaties : Watertoren, Dienst voor Toerisme, Gemeentehuis, Bibliotheek De Leestuin, Centrum Anto Diez, BSGO Bredene-Duinen
boek
Keywords: Bredene