William Verstraeten : een berg verzetten (1982-1985). ([S.l.] : Provincie Zeeland, 1982)
uitgave t.g.v. de uitreiking van de Aanmoedigingsprijs van de Provincie Zeeland 1982
Nederlands
boek
Keywords: Verstraeten, William