Het Flevolandgevoel. - Koelman, Wouter (Almere : Kunstcentrum Flevoland Almere, 1997)
Deze publicatie is verschenen naar aanleiding van het beeldende kunst project 'Het Flevolandgevoel' dat in het najaar van 1997 heeft plaatsgevonden. Aan zes kunstenaars van buiten de provincie Flevoland is gevraagd hun Flevolandgevoel tot uitdrukking te brengen in een krantenpagina. Gedurende zes weken zijn de verschillende zwart/wit pagina's in de huis aan huis kranten De FlevoPost en De Almare te zien geweest.
biog. & tent. vanaf 1990 p. 4, 7, 8, 11, 12, 15
Nederlands
boek
Keywords: Overtoom, Marry; Olaf, Erwin; Kasimir, Marin; Witte, Irma; Körmeling, John; François, Michel; Flevoland