Artline 5 : Interaktionen - Natur und Architektur Teil 1 / deel 1 / part 1. - Dewilde, Michel; Hoet, Jan; Lührmann, Rolf; Exhibition. Artline 5 : Interaktionen - Natur und Architektur. Borken. Stadt Borken. SMAK (Stedelijk Museum voor Actuele Kunst) Gent. 2001-05-13. 2001-06-30 (Borken Gent : SMAK (Stedelijk Museum voor Actuele Kunst) Gent Stadt Borken, 2001)
Andre, Carl ; Anselmo, Giovanni ; Appelt, Dieter ; Becher, Bernd & Hilla ; Beuys, Joseph ; Birnbaum, Dara ; Copers, Leo ; Dezeuze, Daniel ; Riverhead (New York) ; Förg, Gunther ; Fulton, Hamish ; Graham, Rodney ; Hirschhorn, Thomas ; Kiefer, Anselm ; Long, Richard ; McCracken, John ; Merz, Mario ; Nauman, Bruce ; Rabinowitch, Royden ; Schum, Gerry ; Toroni, Niele
publ. SMAK : zie kast leeszaal
Duits
Engels
Nederlands
boek