Designprijs Rotterdam editie 2003 : nominatierapport : 41 produkten. - Schwartz, Ineke; Exhibition. Designprijs Rotterdam editie 2003. Museum Boijmans Van Beuningen Rotterdam. Stichting Designprijs Rotterdam. 2003-05-10. 2003-07-27 (Rotterdam : Museum Boijmans Van Beuningen Rotterdam, 2003)
Maurer, Luna ; Meurer, Wiebke ; T.T.T. VO ; Kabel, Chris ; Mackert, Suska ; Kouwenhoven/Spindler ; Monchen, Carla ; Experimental Jetset ; i29 ontwerpbureau ; van Eijk, Niels ; Brekveld, Arian ; Spijkers & Spijkers ; JongeriusLab ; KesselsKramer ; Feiz Design Studio ; Boom, Irma ; Mevis & Van Deursen ; Thonik en Eden Design & Communication ; Robert Winkel Architecten ; Schoonderbeek, Floris ; Koolhaas, Rem ; van der Weij, Frido ; Hackenberg, Gésine ; Frenken, Erik ; Linssen, Nel ; Maurer United Architects ; TU Eindhoven ; Somers, Wieki ; Moorer, Eelko ; Tjepkema, Frank ; Mooren, Maureen ; van der Velden, Daniël ; van der Jagt, Peter ; Kwakkel, Erik Jan ; Visser, Arnout ; Bey, Jürgen ; Sassen, Viviane ; Hans, Ineke ; Fleuren, Madieke ; Barteling, Simon ; Visser, Arnout ; van Drimmelen, Saskia ; De Designpolitie ; Stichting Submarine Media
Nederlands
boek