Hommage à Galerie Drieghe 3 x 9 1958-1985. - Galerij Drieghe, Wetteren; Bekkers, Ludo; Boon, Louis Paul; Coeckelberghs, Luc; De Smet, Yves; Drieghe, Leo; Jooris, Roland; Landuyt, Octave; Massart, Jean-Georges; Raveel, Roger; Renwart, Marc; Van Breedam, Camiel; et al. (Jette : Atelier 340 Muzeum, 1988)
Het enthousiasme en het bijzonder belang dat veel door ons gekende kunstenaars hechten aan hun medewerking aan de activiteiten van de Galerij Drieghe, deed ons de belangrijke rol van deze galerij in het Belgisch cultureel veld inzien. Daaruit hebben wij afgeleid dat het noodzakelijk was een expositie in te richten met betrekking tot dit soort van spontaan, gepassionneerd, ... onmisbaar werk (...). Deze tentoonstelling is tegelijkertijd een hulde aan de galerij en een aanleiding tot de promotie van de kunst in de maatschappij... (Persmededeling M. Renwart)
Activiteiten p. 58-59
Tentoonstellingen in Galerij Drieghe van 1958 tot 1985 p. 41-55
Uitgaven van Galerij Drieghe van 1958 tot 1985 p. 62-70
Nederlands & Frans & Engels & Duits
Hommage à Galerie Drieghe 3 x 9 1958-1985, Atelier 340 Muzeum, Jette, 28-5 tot 31-7-1988
boek
Keywords: Coeckelberghs, Luc; De Smet, Yves; Landuyt, Octave; Massart, Jean-Georges; Raveel, Roger; Van Breedam, Camiel; Van Gysegem, Paul