Stad van Letters : Cahier Y : ABC 2004 : Antwerp World Book Capital 2004 : Bas Haring ( John Körmeling). - Bastiaens, Michael; Haring, Bas (Antwerpen : ABC2004 Antwerpen, 2004)
Stad Van Letters is een reeks exclusieve cahiers, waarin kunstenaarsduo's elk een letter van het alfabet onder handen nemen. Ter gelegenheid van Antwerpen Wereldboekenstad wordt het alfabet op de proef gesteld door 52 mensen van het woord en het beeld, 26 duo's, telkens een schrijver en een kunstenaar uit een andere discipline, onderzoeken de grenzen en mogelijkheden van een letter. Met die letter als uitgangspunt zet elk duo een nieuwe artistieke creatie in de steigers. Het opgewaaide stof dwarrelt bovendien neer in 26 cahiers. De 26 delen samen vormen aan het einde van het jaar een nieuw alfabet, het wereldboek van ABC2004. Deze reeks presenteert de duopartners, documenteert de ontwikkeling van hun werk en stelt het resultaat (of de sporen ervan), uitgebreid voor.
Nederlands
Exhibition. Stad van Letters : Cahier Y : Bas Haring ( John Körmeling. Antwerpen. ABC2004 Antwerpen. 2004-2005
boek
Keywords: Körmeling, John