Pierre : Un regard subjectif sur l'évolution 1984-1994 : . - Baudson, Michel; Benjamin, Jean-Noël; Brisart, Robert; Chevalier, Jean; Ducastelle, Jean-Pierre; Flament, Richard; Freson, Florence; Gheerbrant, Alain; Groessens, Eric; Klenes, Anne-Marie; Lecharlier, Jean-Philippe; Mouton, Jef; et al. (Jette : Atelier 340 Muzeum, 1995)
Claus, Christian ; Dessardo, Marco ; Flament, Richard ; Freson, Florence ; Klenes, Anne-Marie ; Lecharlier, Jean-Philippe ; Lohaus, Bernd ; Mouton, Jef ; Parmentier, Johan ; Wodek ; Noguchi, Isamu ; Prantl, Karl ; Ubac, Raoul
biog., tent. per kunstenaar
Nederlands & Frans & Engels & Duits
Pierre : Un regard subjectif sur l'évolution 1984-1994 / Steen : Een subjectieve kijk op de evolutie, Atelier 340 Muzeum, Jette, 1.7 - 16.10.. 1994
boek