Watou Poëziezomer 2001 : Een lege plek om te blijven (deel 2) : Catalogus van de werken. - Barnard, Benno; Bonnefoy, Yves; Buning, J.W.F. Weremeus; Claus, Hugo, 1929-2008; Demets, Paul; Dewulf, Bernard; García Lorca, Federico; Gruwez, Luuk; Hertmans, Stefan; Hölderlin, Friedrich; Jansma, Esther; Jooris, Roland; et al. (Gent Watou : vzw Poëziezomers-Kunstzomers Watou, 2001)
Bajevic, Maja ; Körmeling, John ; Schatz, Silke ; Cordero, Raul ; DC, Franky ; Durham, Jimmie ; Galegati, Stefania ; Melgaard, Bjarne ; Najd, Maryam ; Sala, Anri ; Serebriakova, Maria (Marsha) ; Visic, Loreta ; de Bruijne, Matthijs ; Dumas, Marlene ; Kiaer, Ian ; Tuymans, Luc ; Fricker, H.R. ; Los Carpinteros ; Marisaldi, Eva ; Niscino, Tazro ; De Cock, Jan ; Spalletti, Ettore ; Tiravanija, Rirkrit ; Althamer, Pawel ; Bogaert, Eva-Maria ; Kern, Stefan ; Macleod, Kenny ; Salvadori, Remo ; Sissi ; Abdessemed, Adel ; Kusolwong Surasi ; Pettena, Robert ; Uklanski, Piotr ; Fink, Christoph
keerdruk
publ. SMAK : zie kast leeszaal
Engels
Nederlands
Exhibition. Watou Poëziezomer 2001 : Een lege plek om te blijven. Watou. vzw Poëziezomers-Kunstzomers Watou. 2001-06-30. 2001-09-09. i.s.m. SMAK Gent
boek