Graindorge : Musée des Beaux Arts. - Bosmant, Jules, 1893-1975; de Wilde, Edy; Van Abbemuseum, Eindhoven (Eindhoven : Van Abbemuseum Eindhoven, 1954)
Appel, Karel ; Archipenko, Aleksandr P. ; Arp, Hans (Jean) ; Bauchant, André ; Baumeister, Willi ; Bazaine, Jean ; Bissière, Roger ; Bonnard, Pierre ; Braque, Georges ; Chagall, Marc ; Chauvin, Gabriel ; Corneille ; Delaunay, Robert ; Dufy, Raoul ; Ensor, James ; Ernst, Max ; Estève, Maurice ; Fresnaye, Roger de la ; Freundlich, Otto ; Friesz, Othon ; Gauguin, Paul ; Giacometti, Alberto ; van Gogh, Vincent ; Gris, Juan ; Hartung, Hans ; Jawlensky, Alexej von ; Kandinsky, Wassily ; Kirchner, Ernst Ludwig ; Klee, Paul ; Kokoschka, Oskar ; Laurencin, Marie ; Laurens, Henri ; Leger, Fernand ; Magnelli, Alberto ; Manessier, Alfred ; Marc, Franz ; Marcoussis, Louis ; Matisse, Henri ; Metzinger, Jean ; Miro, Joan ; Monet, Claude ; Nolde, Emil ; Pascin, Jules ; Picasso, Pablo ; Pignon, Edouard ; Poliakoff, Serge ; Redon, Odilon ; Rouault, Georges ; Rousseau, Henri ; Schneider, Gérard ; Severini, Gino ; Singier, Gustave ; Tanguy, Yves ; Ubac, Raoul ; Utrillo, Maurice ; Valodon, Suzanne ; Vasarely, Victor ; Vieira da Silva, Maria Elena ; Wouters, Rik
Nederlands
Luik verzamelt kunst : collectie Graindorge, collectie Musée des Beaux-Arts, Van Abbemuseum Eindhoven, 20 februari - 31 maart 1954
boek
Keywords: Luik