Jonge Belgische Schilders : Zuid Nederlandse ontmoetingen 1967. - De Krabbendans Eindhoven; s.n. (Eindhoven : De Krabbendans, 1967)
Beekman, Jan ; Boon, Marcel ; Chemay, Jacques ; de Clercq, Hugo ; Decock, Gilbert ; Elias, Etienne ; Van Gijsegem, Paul ; Janson, Marc ; Lacomblez, Jacques ; Lahaut, Pierre ; Leblanc, Walter ; Londot, Louis-Marie ; Marchoul, Gustave ; Mees, Guy ; De Smet, Yves ; Theys, Yvan ; Vandercam, Serge ; Verheyen, Jef ; Vilain, Walter ; Wils, Lydia ; Wittevrongel, Roger
biog., tent. per kunstenaar
Nederlands
Jonge Belgische Schilders : Zuid Nederlandse Ontmoetingen 1967, De Krabbendans Eindhoven, 3 november tm 3 december 1967. De tentoonstelling is voor de Zuid-Nederlandse Ontmoetingen 1967 in het kader van het Belgisch Nederlands Cultureel Verdrag ingericht door het Ministerie van Nationale Opvoeding en Cultuur te Brussel
boek
Keywords: België