Mark : Gemeentelijke Kunstaankopen Grafische Vormgeving 2003-2004 = Municipal Art Acquisitions Graphic Design 2003-2004 - Stedelijk Museum, Amsterdam (Amsterdam : Stedelijk Museum Amsterdam, 2004)
Laloux, Ben ; Pascal, Didier ; Levin, Alon ; Mevis & Van Deursen ; Machine ; Born, Julia ; van Bennekom, Jop ; Liemberg, Harmen ; Goodwill ; Bailey, Stuart ; Noyons, Esther ; Niessen, Richard ; De Vries, Esther ; Wouters, Roel ; van Munster, Leonard ; Buxó, Thomas ; Mooren, Maureen ; van der Velden, Daniël ; van Halem, Hansje ; Koppers, Joes ; Broersen, Persijn ; Lost & Found
Engels
Nederlands
Catalogus n.a.v. de tentoonstelling "Mark, Gemeentelijke Kunstaankopen Grafische Vormgeving 2003-2004" in Stedelijk Museum te Amsterdam, 03.09.2004 - 07.11.2004
boek
Keywords: Nederland