Manifesta 5 : With all due intent. - Aguirre, Peio; Azkarate Villar, Miren; Bear, Liza; Benjamin, Andrew; Eagan, Kathleen; Elorza, Odón; Fijen, Hedwig; Fricke, Harald; Gioni, Massimiliano; Gisbourne, Mark; Gonzalez de Txabarri, Joxe Juan; Graham, Dan; et al. (San Sebastian : Centro Internacional de Cultura Contemporaneo San Sebastian, 2005)
Ader, Bas Jan ; Alimpiev, Victor ; Vishnevsky, Sergey ; Alptekin, Hüseyin ; Assaël, Micol ; Augustijnen, Sven ; Baladran, Zbynek ; Bock, John ; Borremans, Michaël ; Bratkov, Sergey ; Broodthaers, Marcel ; Bunga, Carlos ; Campbell, Duncan ; Cekil, Cengiz ; Chichkan, Ilya ; Protsenko, Kyrill ; De Cock, Jan ; Cruz, Angela de la ; D.A.E. Donostiako Arte Ekinbideak ; Deller, Jeremy ; Faciu, Andrea ; Garmendia, Iñaki ; Goiris, Geert ; Hiorthoy, Kim ; Horelli, Laura ; Kaats, Külli K. ; Kahrs, Johannes ; Kessler, Leopold ; Leckey, Mark ; Lusitano, Maria ; Manders, Mark ; Mendizabal, Asier ; Mikhailov, Boris ; Pasaiko, Oksana ; Pennanen, Anu ; Phelan, Garrett ; Pieroth, Kirsten ; Pivi, Paola ; Quer, Marc ; Roth, Daniel ; Sailstorfer, Michael ; Schatz, Silke ; Schinwald, Markus ; Shawcross, Conrad ; Sivan, Eyal ; Khleifi, Michel ; Steyerl, Hito ; Stroj, Misha ; Tuttofuoco, Patrick ; Vlahos, Vangelis ; Wearing, Gillian ; Wilkes, Cathy ; Wulffen, Amelie von ; Yufit, Yevgeniy ; Zabat, Olivier ; Zink Yi, David ; Ziura, Darius
Manifesta 5 : With all due intent, Kuba Kutxa Kursaal San Sebastian, European Biennial of Contemporary Art, op verschillende locaties in San Sebastian, Pasaia San Pedro en Berlage Instituut, Rotterdam, 2004-06-11. 2004-09-30.
boek