Storage and display. - Domicio, Jared; Gomolicki, Maurycy; Manders, Mark; Roelstraete, Dieter (Amsterdam : Roma Publications Amsterdam, 2004)
Anesiadou, Danai ; Bryssinck, Hans ; Peeters, Diederik ; Diaz, Rodrigo ; Domicio, Jared ; Floc'h, Nicolas ; François, Michel ; Goudzwaard, Kees ; Lambrechts, Franciska ; d'O, Honoré ; Mahéo, Erwan ; Manders, Mark ; Maier Neustadt, Hermann ; Táboas, Sofia ; Vermeersch, Pieter ; Beltrán, Erick ; Bonillas, Iñaki ; Willems, Roger
korte biog. per kunstenaar p. 167-168
Engels
Exhibition. Storage and display. Programa Art Center Mexico. Roma Publications Amsterdam. 14.02.2003 - 13.04.2003
losbladige bijlage (6 A4 geplooid tot A5, foto's)
boek
Keywords: Mexico