Archipel : Kunst eilanden in het nieuwe meer - deel 1 & deel 2. - Bronwasser, Sacha; Enquist, Anna; Gijsberts, Pieter Jan; Hagen, Aernout; Kemper, Margriet; Kopsa, Maxine; Lenze, Malte; Parisi, Armando; Peters, Philip; de rooij, mjf; van Pall, Jasper; van Zanten, Marcella (Amsterdam : Stichting Kunstuitingen Nieuw & Meer, 1998)
Kiesewetter, Annet ; Hurkmans, Rini ; Wildner, Thomas ; Smit, Robert ; van Zanten, Marcella ; Verhaagen, Jacqueline ; Lemstra, Odile ; van Ooy, Semna ; Strauss, Stefan ; Hamburg, Erik ; Kramer, Bastienne ; Franso, Beata
2 volumes: deel 1 : catalogus, 41 p., deel 2 : afbeeldingen van de kunstwerken die tijdens de tentoonstelling zal worden uitgegeven, [12 p.]
Naar aanleiding van het 10-jarig bestaan van het kunstenaarsterrein 'Nieuw & Meer'
korte biog. p. 43
Archipel : Kunst eilanden in het nieuwe meer, Nieuw & Meer Amsterdam, 1998
Nederlands
boek