Hot Re-Strike : tentoonstelling over licht en kunst. - Hendrickx, Marcel; Van Bellingen, Stef; Philips Lighting Turnhout (Turnhout : de Warande Turnhout, 2004)
Blondeel, Maria ; Eerdekens, Fred ; Joris, Eric ; De Meester, Luc ; Stolle, Bart ; Verdonck, Kris ; Vermeulen, Angelo ; De Visscher, Tom ; Weyers & Borms ; Man Ray ; Malevich, Kasimir ; Thomaes, Monique ; Lokman, Adriaan ; Theys, Frank ; Fastenaekens, Gilbert ; Moholy-Nagy, Laszlo ; Umbo
Voor deze tentoonstelling maakten 8 kunstenaars, wiens oeuvre sowieso al draait rond licht, technologie, andere media ... een installatie. Die installaties gaan een boeiende confrontatie aan met fotografisch en videowerk van o.a. Man Ray, Malevich, Monique Thomaes, Adriaan Lokman, Frank Theys, Gilbert Fastenaekens, Moholy-Nagy, Umbo.
Levenslopen, so far... p. 74-77 (biog., tent., prijzen, bibliog., ...)
Nederlands
Exhibition. Hot Re-Strike. de Warande Turnhout, 03.02.2005 - 30.04.2005.
boek