Gastateliers : Daglicht - Beeldenstorm 2004. - Driessen, Hendrik; Thissen, Margriet; Weijsters, Arend-Jan; de Wiel, Margo van (Eindhoven : Grafisch Atelier Daglicht Eindhoven, 2005)
van Sprang, Anne-Marie ; Verbeek, Kees ; Klinkum, Hanneke ; Gernand, Bruce ; de Weyer, Tine van ; Baaten, Chris ; Laaper, Marjan ; Nijssen, Toos ; van Avesaath, Rob ; Könings, Hans ; Reynolds, Sally ; van Beers, Berrie ; Van Lith, Lex ; Visser, Anook-Cléonne
Gastateliers is een gezamelijk project van de werkplaatsen Grafisch Atelier Daglicht en Kunstenaarswerkplaats Beeldenstorm op basis van een artists in residence programma. De tentoonstelling n.a.v. de desbetreffende werkperiodes in 2004 is te zien in RAM Foundation Rotterdam van 26-06 2005 t/m 07-08-2005.
biog. per kunstenaar
Nederlands
Engels
Exhibition. Gastateliers : Daglicht - Beeldenstorm 2004. RAM Foundation Rotterdam, 26.06.2005 - 07.08.2005.
boek