Gedrukt in Japan : Grafisch ontwerpen in Japan. - Katzumie, Masaru; van Sambeek, Will (Amsterdam : Stedelijk Museum Amsterdam, 1967)
Arimoto, Isao ; Awazu, Kiyoshi ; Fukuda, Shigeo ; Hara, Hiromu ; Hayakawa, Yoshio ; Hosoya, Gan ; Isaka, Yoshitaro ; Itoh, Kenji ; Kamekura, Yusaku ; Katayama, Toshihiro ; Katsui, Mitsui ; Kimura, Tsunehisa ; Kono, Takashi ; Matsumoto, Yuzo ; Murase, Hideaki ; Nadamoto, Tadahito ; Nagai, Kazumasa ; Nishio, Shota ; Nishiwaki, Tomokazu ; Ohashi, Tadashi ; Ohchi, Hiroshi ; Ohtaka, Takeshi ; Shigenari, Motoi ; Shimura, Kazunobu ; Shirai, Seyi ; Sugaya, Sadao ; Sugita, Yutaka ; Sugiura, Kohei ; Tanaka, Ikko ; Uno, Akira ; Wada, Makoto ; Yamashiro, Ryuichi ; Yokoo, Tadanori
biog. [6 p.]
Gedrukt in Japan : grafisch ontwerpen in Japan, Stedelijk Museum Amsterdam, 13 januari t/m 19 februari 1967
Nederlands
boek
Keywords: Japan