Het mensbeeld in de Europese kunst na 1945 : 25 jaar Europese Culturele Stichting-Tentoonstelling. - Wintgens Hötte, Doris; van Strijp, André (Amsterdam : Fundatie Kunsthuis Amsterdam, 1979)
Alechinsky, Pierre ; Appel, Karel ; Asmus, Dieter ; Bakkum, Willem ; Beran, Zdenek ; Beuys, Joseph ; Bodini, Floriano ; Boltanski, Christian ; Brands, Eugène ; Brus, Günter ; Costa, Claudio ; Dado ; Demarco, Richard ; Van Dok, ; Engels, Pieter ; Fischer, Hervé ; Gac, Jean Le ; de Geus, Cornelis ; Giezen, Krijn ; Gillet, Roger Edgar ; Gordijn, Herman ; Grützke, Johannes ; de Haas, Add ; Hagoort, Pieter ; Hamilton, Richard ; Hiltman, Jochen ; Jones, Allen ; Jorn, Asger ; Kaay, Cornelis ; Kitaj, R.B. ; Knizak, Milan ; Kokocinski, Alejandro ; van der Kraan, Axel & Helena ; Kuiper, Jan ; Lang, Nikolaus ; LL, Natalia ; Lucebert ; Mariani, Carlo Maria ; Maryan ; Melle ; Messager, Annette ; Mol, Pieter Laurens ; Mühl, Otto ; Constant ; Nitsch, Hermann ; Ontani, Luigi ; Poirier, Anne & Patrick ; Rainer, Arnulf ; Rosenbach, Ulrike ; Saura, Antonio ; Schouten, Lydia ; Schult, HA ; Schwarzkogler, Rudolf ; Sosnowski, Zdzislaw ; Staeck, Klaus ; Velickovic ; Vostell, Wolf ; Wex, Marianne
Het mensbeeld in de Europese kunst na 1945 : 25 jaar Europese Culturele Stichting-Tentoonstelling /L'homme dans l'art Europeen après 1945 : 25 ans Fondation Europeenne de la culture-exposition / The image of man in European Art since 1945 : 25 years European Cultural Foundation-Exhibition, Fundatie Kunsthuis Amsterdam. 17/05 - 29/06 1979
Nederlands & Frans & Engels
boek
Keywords: Europa