Daniel Dewaele : 11 Days including 11 nights. (Brugge : [s.n.], 2003)
In 2002 was Brugge Culturele Hoofdstad van Europa. Daniel Dewaele bedacht voor dit culturele jaar de installatie 11 Days including 11 Nights. 11 vuilnisbakken uit de tien Belgische provinciehoofdsteden én Brussel werden in een geografische ordening opgesteld op een binnenpleintje van de Hogeschool voor Lerarenopleiding. Dewaele kreeg de vuilnisbakken na een intense briefwisseling met de stedelijke administraties. Deze publicatie bundelt de ontstaansgeschiedenis van dit project : alle briefwisseling met betrekking tot dit werk is hier in facsimile bijeengebracht.
An Artist Edition (uitgegeven in eigen beheer)
Frans & Nederlands & Engels
boek
Keywords: Dewaele, Daniel