Amsterdam 1983 in Berlijn - Berlijn 1983 in Amsterdam - Bodeving, Leonie; Frilling, Beate; Frohne, Ulla; Reijnders, Tineke; Weitemeier, Hannah (Amsterdam : Het Centrum, 1983)
Tüzüner, Isik Andreas ; Blom, Ansuya ; Crezée, Marion ; Dumas, Marlene ; van Elk, Maria ; Goerres, Nina ; Gordon, Maya ; Kracht, Yvonne ; van der Putten, Hendri ; Rettich, Ria ; Romme, Marije ; Schouten, Lydia ; Timmerman, Els ; de Wolf, Lies ; Bach, Elvira ; Barfuss, Ina ; Dichgans, Christa ; Gabriel, G.L. ; Haecker, Ute ; Hajek, Katja ; Hugo, Verena von ; Jud, Anne ; Mahlmeister, Susanne ; Margull, Angelika ; Raspé, Margaret ; Santarossa, Hella ; Tellesch, Göta ; Tippel, Andrea
Amsterdam 1983 in Berlijn - Berlijn 1983 in Amsterdam, Het Centrum (vrouwen in de beeldende kunst), Amsterdam, 1983
Nederlands & Duits
boek
Keywords: Amsterdam; Berlijn